ECHIPA

INFINITY ARCHITECTURE este o firmă de proiectare ce activează în domeniul construcțiilor civile și industriale. Avantajul nostru principal este că avem o echipă profesionistă și dinamică. Colectivul este format din arhitecți, designeri, ingineri de rezistență și ingineri de instalații (sanitare, electrice, HVAC) cu o vastă experiență în domeniu.

 
Pentru a oferi servicii complete în timp optim suntem în strânsă legătură cu colaboratori - experți și verificatori atestați M.L.P.T.L., ingineri geotehnicieni, ingineri cadstriști, ingineri instalații gaze,  consultanți fonduri europene ș.a.m.d.
 
Realizarea proiectelor se face cu ajutorul programelor de calcul specializate ce au la bază conceptul BIM (Building Information Model), ceea ce înseamnă că se lucrează exclusiv pe un model 3d al întregii construcții. Astfel se reduce considerabil timpul de lucru și se mărește gradul de acuratețe. 
 
Firma este autorizată I.G.S.U. pentru proiectare de sisteme și instalații de semnalizarea, alarmare și alertare în caz de incendiu precum și pentru proiectare de sisteme și instalații de limitare și stingere a incendiilor.
 
Firma este autorizată I.G.P.R. pentru proiectarea sistemelor de securitate pentru detecție și semnalizare la efracție și control acces.

web development www.markmedianet.ro© 2020 Infinity Architecture SRL